Main menu

Szia, Jurás Ákos vagyok.

Egy magyar fotós vagyok Debrecenből. Szeretem, amit csinálok és örülök, hogy azt csinálhatom, amit szeretek.

Kezdetben a számomra szükséges kreativitást igénylő munkát a tárgyfotózásban találtam meg. Később, a kihívás utáni vágytól vezérelve, fokozatosan tértem át az emberábrázolásra, ami az évek során az esküvőfotózásban teljesedett ki.

Imádom, hogy olyat alkothatok, ami idővel a család kincsévé válik, és örömmel gondolnak vissza arra a napra, amit közösen tölthettünk el. Amikor fotózom, mindig az a célom, hogy a megismételhetetlen és a legszebb pillanatokat örökítsem meg. Szeretem a letisztult képeket és a természetes látványt.

Hiszem, hogy egy veleszületett adottság, hogy meglássuk a szépet, a szépet ami körülvesz minket, és mindenütt ott van. Nekem megadatott, hogy ezeket meg is örökítsem az örökkévalóságnak.


"Lehet, hogy te még csak keresed,
de ők már megtalálták az igazi fotóst."
Bemutatkozás
Judit és Csaba

"Ákossal egy élmény volt az egész fotózás, minden pillanatát élveztük. Azért, mert Ákos kedvesen és nyugodtan terelgetett minket, mert természetes volt minden, csak önmagunkat kellett adnunk és egyáltalán nem volt erőltetett. Az általa készített gyönyörű képeken önmagunkat látjuk viszont és csodálatos tükröződései a kapcsolatunknak. Mindennel meg voltunk elégedve, a képekkel, az élménnyel, a hangulattal, a gyorsasággal és öröm volt látni egy profi fotóst munka közben, aki ennyire élvezi a munkáját!"

Judit és Csaba

Niki és Erhard

"Fantasztikus volt együtt dolgozni Ákossal, nagyon komolyan veszi a munkáját, de emellett rengeteg humort is visz bele, amitől egy igazán felemelő élménnyel lettünk gazdagabbak. A képek úgy sikerültek, ahogyan álmunkban sem gondoltuk volna, fantasztikus munkát végzett. Valamint nagyon gyors is, ugyanis az esküvő után hamar megkaptuk a várva várt fotókat. Úgyhogy nagyon ajánljuk mindenkinek, aki pontos, precíz munkát vár, egy rendkívül jó hangulatú fotózás keretében."

Niki és Erhard

Eszter és Ákos

"Barátaink esküvőjén találkoztunk először Ákossal, ahol fotózott, és rólunk is készített 1-2 szuper képet. Akkor még nem gondoltuk, hogy kevesebb, mint egy éven belül már a mi esküvőnkön örökíti meg a legszebb pillanatokat. Ákos már a jegyes fotózáson bizonyította számunkra, hogy tökéletes választás volt. A kreatív fotózás hasonlóan jó hangulatúan telt, semmi feszengés nem volt bennünk, nagyon élveztük minden percét. Az esküvő napján szinte észre sem vettük a jelenlétét, olyan diszkréten és profin dolgozott. A végeredményt pedig mindig szívesen fogjuk visszanézni. Szakmai felkészültsége mellett emberileg is nagyon megnyerőnek találtuk Ákost, kedvessége, humora, közvetlensége élménnyé tette az együtt töltött időt. Köszönünk mindent!"

Eszter és Ákos

Era és Peti

"Ákossal a fotózások kellemes és könnyed hangulatban teltek. Rengeteg ötletünk volt a kreatív fotózásunk helyszínét illetően, többször változtattunk az elképzeléseinken, de ő mindvégig türelmes volt és biztatott Bennünket a tanácsaival. Elmondhatjuk, hogy a helyszín és a fotós személyét illetően is jól választottunk, hiszen a végeredmény magáért beszél, gyönyörű fényképek születtek. Jó újra látni az Ákos által megörökített képeken a Nagy Napunk meghitt és vidám pillanatait is, amelyek hűen tükrözik vissza esküvőnk és lagzink hangulatát."

Era és Peti

Anett és Imi

"Kedves Ákos! Szeretnénk megköszönni azt a rengeteg képet,amit a mi nagy napunkról készítettél. Köszönjük, a rugalmas együttműködésedet, és a szemmel látható tudásodat is! :D Nagyon szeretjük visszanézegetni azt a sok kreatív képet. Az album, az pedig valami csodálatos lett! A családnak így sokkal egyszerűbb volt a képeket is megmutatni. Köszönjük szépen!"

Anett és Imi

Mariann és Zsolti

"Ákos a legjobb választás volt, hiszen nagyon kreatív és nagyon igényes a munkájára. Egy nagyon felszabadult fotózásban volt részünk. Sokat segített a rengeteg jó tanács, hogy hogyan lehetünk a legmutatósabbak. Sikerült minden fontos pillanatot megörökíteni, amit 20 év múlva is szívesen megmutatunk. És nem utolsó sorban emberileg is meg vagyunk vele elégedve, hiszen pontos volt, ami egy szoros időbeosztású napon nagyon fontos. Most is őt választanánk. Köszönjük."

Mariann és Zsolti

Dia és Tibi

"Ha megkérdeznék, hogy milyen voltál, mint fotósunk ,biztos azt mondanám, hogy nagyon ügyes és főleg kitartó velünk szemben, hiszen nem voltunk egy átlagos, egyszerű mindennapi ötlettel megáldott pár :).
Ha kellett kúsztál másztál ,de szerintem még a tóba is bementél volna, ha rajtad múlik. :) Elég sok helyszínünk és kellékünk volt ,amire egy nap is kevés lett volna, de te ezt is megoldottad! És az ember ugye holtáig tanul és te is egyre ügyesebb leszel, még ennél is! ;)
Én csak ajánlani tudlak bárkinek."

Dia és Tibi

Nikolett és Miklós

"Szeretnék minden esküvőre készülő párnak ajánlani egy nagyon jó fotóst, aki tényleg minden pillanatot és fontos részletet lefotóz nem is akárhogy :) és mindent megtesz az ifjúpárért. Illetve az esküvői könyv csoda szép lett, úgyhogy nem szaporítom tovább a szót mi csak ajánlani tudjuk."

Nikolett és Miklós

Reni és Vendel

"Nemcsak a szakmai hozzáértése, hanem közvetlen stílusa volt az, ami nagyban megkönnyítette a közös munkát! Nem volt szükség egyetlen mesterkélt művigyorra sem, minden jött spontán. Ákos az a fotós, aki úgy képes elcsípni a legfontosabb pillanatokat, hogy igazából észre sem vesszük a jelenlétét. A lehető legjobbat választottuk, köszönünk neki ezúton is mindent."

Reni és Vendel

Brigi és Peti

"Ákost először csak szavakban tudnánk jellemezni: lelkes, türelmes, tapasztalt, és nem utolsó sorban nagyon tehetséges. Számunkra nagyon fontos volt, hogy a nagy napunk tökéletesen meg legyen örökítve, ezért választottuk őt. Nagyon jól éreztük magunkat a társaságában és sohasem éreztük magunkat kényelmetlenül a fotózás alatt, sőt nagyon élveztük. A kültéri fotózáson csodálatos képeket csinált és ami nagyon tetszett, hogy nem csak hagyományos beállított képeket készített hanem olyan pillanatokat is megörökített ami teljesen természetes. Minden részletre nagyon figyelt. A fényképek pedig tökéletesek lettek, olyanok amilyeneknek elképzeltük. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Ákost, ha egy tapasztalt, jókedvű, ügyes fotóst szeretne élete egyik legszebb napjára."

Brigi és Peti

Tájékoztatunk, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében weboldalam un. sütiket (cookie-kat) használ. Adatkezelési tájékoztató.

  Megértettem