Main menu

Idehaza is egyre népszerűbb az E-session fotózás, vagyis a jegyes fotózás. Ez nem más, mint egy gyönyörű romantikus fotósorozat rólatok, amikor még jegyben jártok. Általában az esküvőt megelőző hetekben szoktak készülni. Arra is egy kiváló alkalom, hogy jobban hozzászokjatok a kamera jelentétéhez, illetve a közösen eltöltött vidám hangvételű fotózás hozzásegít titeket az esküvő napján a természetes, felszabadult viselkedéshez.

Hogy miért is ajánlom a jegyes fotózást? Magyarországon még nem egy elterjedt dolog, hogy valaki csak úgy egy romantikus fotósorozatot rendeljen meg. Évek múltán hihetetlen érzelmi töltetet jelenthet egy ilyen fotósorozat átlapozása.

Vélemények
Bea és Saca

"Köszönjük szépen a csodás képeket! Álmodni sem mertünk ilyen szép színekről és beállításokról! Szakmai tapasztalatoddal és hozzáértéseddel úgy érezhettük magunkat mint az igazi sztárok :) Köszönjük!"

Bea és Saca

Eszter és Ákos

"A jegyes fotózásunk igazi élmény volt! A kezdeti kis feszengés után hamar feloldódtunk és egy hihetetlenül jó hangulatú napot töltöttünk együtt. Szinte észre sem vettük, hogy milyen gyorsan eltelt. Ákos spontaneitásával és kreativitásával nagyon megkönnyítette a dolgunkat. A végeredményt imádjuk, és alig várjuk az esküvői fotózást! Köszönjük! :)"

Eszter és Ákos

Era és Peti

"Jegyesfotózásunk Ákossal nagyon jó hangulatban telt. A legjobb szó, amivel jellemezni tudnánk, az a természetesség. Szinte fel sem tűnt, hogy fotóznak minket. Mindemellett Ákos rugalmas és vevő volt az ötleteinkre is. Az elkészült képeket gyorsan megkaptuk és nem csak a mi, hanem a családunk és ismerőseink tetszését is elnyerte. Már nagyon várjuk a folytatást a Nagy Napunkon."

Era és Peti

Zsuzsi és István

"Megkaptuk a képeket és mindketten nagyon örülünk neki, hogy ilyen jól sikerültek. Tetszenek, hogy különböző beállításúak a képek, és sokat segített, hogy a fotózás előtt elláttál minket egy-két jó tanáccsal. A végére egészen belejöttünk és ez talán a képeken is látszik. Már alig várjuk az esküvői fotózást! :)"

Zsuzsi és István

Gyöngy és Laci

"Nagyon tetszenek a képek. Igazán megragadják a kettőnk kapcsolatát, szerelmünket! Nagyon jók a beállítások és a képek perspektívái. Magasan felülmúlta a várakozásunkat! Nem hittük, hogy rólunk lehet ilyen jó képeket csinálni. :) Hálásak vagyunk a munkádért."

Gyöngy és Laci

Tájékoztatunk, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében weboldalam un. sütiket (cookie-kat) használ. Adatkezelési tájékoztató.

  Megértettem