Main menu

A kreatív fotózás egy fontos része az esküvőnek, ahol "beállított" képek születnek egy vagy több közösen kiválasztott helyszínen. Fontosak számomra a pillanat képek. Segítem a pár mozdulatait és a legszebb pillanatképeket próbálom mindig kiragadni, ami leginkább tükrözi őket. Manapság a kreatív fotók elkészítését szinte kizárólag az esküvő előtti napokra időzítjük. Így kizárva a rohanást, több idő maradhat a nyugodt hangvételű munkára és meghittebb képek születhetnek. Továbbá ez is hozzásegít titeket az esküvő napján a felszabadult viselkedéshez.

A kreatív fotózáshoz kell egy szerelmes pár, aki igazán akarja a jó képet. Nagyon fontos a jó fotós választása, viszont a kreatív fotózás egy koprodukció a pár és a fotós között. A kiválasztott helyszínnek érdemes olyannak lennie, ami egyedi és rátok jellemző. Én is szeretem az egyedi ötleteket és szívesen megyek veletek messzebb egy-egy jó fotósorozat érdekében.

Tájékoztatunk, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében weboldalam un. sütiket (cookie-kat) használ. Adatkezelési tájékoztató.

  Megértettem